Brand designer en founder

Nadia van Ingen

Creatief, passiefvol,
perfectionist
en eerlijk

Ik ben ermee geboren: inspiratie. Het stroomt door mijn aderen. Als klein kind kon ik al hele middagen met mijn oma -ook zo’n creatieveling- aan tafel zitten en nieuwe werelden bedenken. Tekenen, schilderen, knippen, verschillende materialen combineren en je elke keer laten verrassen door wat er ontstond. Heerlijk vond ik dat.

Op de middelbare school was ik een typische puber: ik vergat dat ik het meest in mijn element was wanneer ik creatief bezig was, wilde graag naar een sportopleiding en toen bleek dat dat niet kon (iets met zwakke enkels), wist ik niet meer wat ik met mijn leven wilde. Drama! Bij toeval -ik ging met mijn broer mee naar een open dag van het Mediacollege in Amsterdam- kwam ik terecht bij de opleiding Grafisch Vormgeving. Jackpot! Alle kwartjes vielen. Natuurlijk was dit mijn roeping!

Elke dag daar was een feest. En toen ik afstudeerde kon ik direct aan de slag bij mediabureau UWS en maakte ik ontwerpen voor diverse supermarkten en winkelketens. Maar ik kom uit een ondernemersgezin, mijn ouders runnen een theatercafé in Oostzaan, en dat ik zelfstandig wilde werken, werd me steeds duidelijker. Daarom startte ik in 2018 met Nadisign. Mijn eigen ontwerpstudio, waarin ik mijn inspiratie en creativiteit dagelijks inzet om ondernemers te helpen met hun (re)branding of een deel daarvan. Ik zorg ervoor dat elk ontwerp naadloos aansluit op de huisstijl en zo eigen is dat niemand zal twijfelen van wie de website, flyer of het drukwerk is. Herkenbaarheid, daar draait het om.

Hay!

Jaar ervaring

Projecten

7 jaar

+200

Klanten

+100

Al tijdens het eerste gesprek met de ondernemer over wie diegene is en wat hij of zij doet, borrelen de ideeën door mijn hoofd. Dat proces gaat vanzelf sprankelen en stromen. Vaak begin ik al met schetsen voordat de offerte akkoord is. Die inspiratie moet er gewoon uit, het is niet tegen te houden! Alsof ik opnieuw bij mijn oma aan tafel zit en die nieuwe wereld spontaan ontstaat.

Ik kan niet wachten om ook voor jou aan de slag te gaan, dus: wat kan ik voor jou doen?

XL dosis inspiratie

Instagram-color Created with Sketch.
Facebook Copy-color Created with Sketch.

Nieuwsgierig naar meer informatie of wil je op de hoogte blijven?
Volg Nadisign dan nu op social media.

@Nadisign.nl