Algemene voorwaarden

De betaling worden in twee termijnen gefactureerd. Voordat een project begint, wordt er een opdrachtbevesiting getekend met een aanbetaling van 25%. Wanneer de opdracht bevestiging getekend is en de aanbetaling op onze rekening staat begint het project. Na het afronden van ons project betaal je het resterende bedrag voordat ik alle bestanden doorstuur. Deze betaling zal de overige 75% zijn.Alle prijzen die ik aanbied zijn in euro’s en exclusief BTW en exlusief andere kosten, zoals webhosting, domeinnaam etc.Ik vind het belangrijk dat mijn klanten hun eigen website gemakkelijk kunnen bewerken. Dat houdt in dat je in alle vrijheid je teksten en foto’s mag wijzigen. Wanneer de website een fout krijgt door andere aanpassingen te doen en je kan het zelf niet oplossen, kan ik dit tegen betaling opgelossen.

Aangezien ik de maker van de website ben ligt het auteursrecht/copyright van de website bij mij. Dat houdt in dat wanneer er in de loop van tijd een aanpassing moet worden gedaan aan de layout (bijvoorbeeld het toevoegen van een pagina, het wijzigen van kleuren, schuiven met verschillende elementen, etc.) deze wijzigingen door mij worden doorgevoerd of in overleg zelf kunnen worden doorgevoerd.

Mijn ontwerpen hebben een licentie en worden overgebracht als het intellectuele eigendom van Nadisign. Ze kunnen niet worden gedeeld, doorverkocht of opnieuw worden gedistribueerd, zowel commercieel als niet-commercieel.

Copyright

Prijzen

Betaling van diensten

@nadisign.nl

Follow On Instagram