De Woonwens is een bedrijf dat zich richt op het realiseren van de woondromen van hun klanten. Ze wilden een sterke merkidentiteit ontwikkelen die past bij haar visie en missie om haar klanten te helpen hun ideale thuis te creëren.

Branding, webdesign en social media

De Woonwens

We zijn begonnen met het ontwikkelen van een prachtig nieuw logo dat perfect past bij de merkidentiteit van De Woonwens. We hebben de kleuren en typografie zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat het logo een sterke visuele impact heeft en tegelijkertijd een gevoel van comfort en huiselijkheid uitstraalt.

Branding

Vervolgens hebben we ons gericht op het ontwerpen van een website die de merkidentiteit van De Woonwens uitstraalt. We hebben ervoor gezorgd dat de website niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook aantrekkelijk en professioneel oogt. We hebben verschillende elementen toegevoegd om de bezoekers te inspireren en te informeren over de diensten van De Woonwens.

Webdesign

Tot slot hebben we ons gericht op social media. We hebben De Woonwens geholpen bij het opzetten van hun social media accounts en hebben ervoor gezorgd dat ze op de juiste manier werden gepresenteerd. We hebben ervoor gezorgd dat hun berichten en visuals de kernwaarden van het bedrijf uitstraalden en dat ze consistent en regelmatig werden gepost.

Social media

Bekijk website

Bekijk social media

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk andere projecten

Instagram-color Created with Sketch.
Facebook Copy-color Created with Sketch.

Nieuwsgierig naar meer informatie of wil je op de hoogte blijven?
Volg Nadisign dan nu op social media.

@Nadisign.nl